Abah Anda dan Ardhian Cikal, FotoKoleksiPribadi/red

Abah Anda, 65 taun, ti Pasir Koja – Jubleg – Baros – Sukabumi. Diajar nyuling ti bubudak mula, ayeuna ngan ukur ngamen mapay lembur. “harita mah kasenian sunda masih keneh rame, teu kawas ayeuna, meh-mehan tilelep…..”

Ulah hariwang abah, ieu si Neng nu dina pangkuan abdi insya alloh baris ngawanohkeun kasenian sunda ka generasina…..
(gambar ngagunakeun HP Soner 502, dijepret dipayuneun rorompok memeh lebaran kamari, Ardhian Cikal via FB)